柚子こしょうの通信販売は本場九州の三福庵


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 OMOTENASHI Selection 2017 受賞


- OMOTENASHI Selection 2017 受賞 -

「日本のおもてなしを世界のOMOTENASHIへ」を合言葉に活動しているOMOTENASHI NIPPON実行委員会は、
日本のおもてなし心あふれる商品・サービスを募集・発掘し、国内外に発信するプログラム、
「OMOTENASHI Selection(おもてなしセレクション)2017」第4期商品部門の受賞商品を発表



佐賀の柚子と唐辛子が原料の柚子こしょう
料理のアクセントに香り豊かな調味料


Spice up your dishes with a fragrant yuzukosho made from Saga’s yuzu citrus and chili pepper

柚子(ゆず)こしょうを作り続けて50 余年、長年伝承されてきた製造技術を用いて作った「柚子こしょう」。
原料を新鮮な時から加工するため、地元・佐賀の土地に根ざした品種にこだわった。
主役となる原生に近い状態で栽培した柚子と、種から厳選して収穫した唐辛子は、ともに完全無農薬で栽培。
これらを組み合わせた上品な仕上がりの柚子こしょうが完成した。
冷蔵または冷凍保存のため、限界の塩度での保存が可能で、うまく辛さを抑えた味を実現。
素材の味を主役とした柚子こしょうは、ピリッと辛く、ほんのり柚子の香りが感じられる。
ひと手間加えたい料理に、刺身や豆腐のお供であるわさびの代わりに試したい一品。


Yuzugoshow, named for yuzu kosho (yuzu citrus chili paste), was brought to life through a manufacturing technology that has been passed down over many years. Dedicated to yuzu kosho production for over 50 years, KAWAHARA CORPORATION focuses on selecting ingredients based in Saga Prefecture so that they can be processed while still fresh. The yuzu citrus fruits cultivated in the most pristine growing environment and the chili peppers that have been well selected from the seeds are both raised with no agrichemicals. By combining these ingredients, the elegant taste of Yuzugoshow was produced. Because it can be stored in the refrigerator or freezer, less salt is needed for preservation, thereby achieving a moderate pungency. Yuzugoshow lets you enjoy the zesty accent and a slight scent of yuzu citrus while emphasizing the original taste of the food. Recommended for adding an extra flavor to your dishes, or for serving as a condiment to spice up sashimi, tofu and other foods as an alternative to wasabi.



- 原宿 東郷記念館 -



- 2017年表彰状 -



- 授賞式式典 -

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  • 電話番号0952-45-1234  10,800円以上のご注文で送料無料

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